Buraya duyuru, yenilik, tebrik, twitter akışı veya herhangi bir şey gelebilir..
Facebook | Twitter | Youtube | Google

BomBom Programsız Hile

BomBom Programsız Hile İçin Etkili Aramalar :

BomBom Programsız Hile - programsizhilesi.blogspot.comBomBom Programsız Hile    

Bombom son 2 yıla damgasını vuran en iyi oyun.Küçük anime karakterler ile zevkli savaşlar yapabiliyorsunuz.Oyunu kısaca tanıyalım:


BS:Birlik Savaşı anlamına gelir.Birlik Savaş yapabilmek için en az 3 level birlik üyesi veya üyeleri bir odada buluşur.Özgür savaşın yanındakini seçin.Zaten otomatikmen seçer.Siz bunları yapın başka böyle kurala uygun yapan birlik üyeleriyle savaşın katkı dereceniz olsun.
SG:Saldırı Gücü:Eşyalarınızla aldığınız güç.Bütün özelliklerini etkiler.

Birlik:Oyuncuların bir grupta toplanıp çeşitli faaliyetler yapması(ServetKuponMarket kullanımıDemircide basmak)
Çar:BomBom'daki adamınızın yani karakterinize denilen isim.İsmi Metin2 oyunundan almaktadır.
KUPON:Kuponoyuna gerçek para yükleyerek elde edilir.Kuponla daha çok nesne alınabilir.


Hediye Para:Alışveriş Merkezi'nin Alışveriş Takas Merkezi bölümünden 'Nesneler'almanızı sağlar.15 level olduğunuzda 15.000 hediye altın gelir.
Altın:Savaş odasına girdiğinizde yanda resimler göreceksiniz.3 boş yer birde.Onlar Skill'dir.Yani ''yetenek''.Altın karşılığında onları alıp savaşta kullanabilirsiniz.Neler yaptıları üstüne geldiğinizde çıkan kutucukta yazmaktadır..
Evlilik Yüzüğü:Evlilik yüzüğü evlenmenizi sağlar.Evlenmeden önce veya sonrada giyebilirsiniz yüzüğü.Evliliğin Avantajlarıda vardır.Evlilik bölümümüzde bulunmaktadır.
Teçhizat:BomBom'daki silahlaraTaşlarayüzüklerekünyelere vs. denilen genel ad.
Çevrim veya OnlineOffline:Çevrim 2'ye ayrılır.Çevrim içiÇevrim Dışı.Çevrim içi'ye OnlineÇevrim Dışına=Offline denir.Çevrim içi (Online)=Oyunda yani açık demek.Çevrim Dışı(Offline) oyunda değil yani kapalı demek.
Kaplıca:Kaplıcada durduğunuz her 1 dakkaya EXP kazanacaksınız.Yalnız günde 1 kez ve 1 saat girebilirsiniz.1saat izin almak için 10.000 altın ödemek zorundasınız.
EXP:Kısaca XP'derler.Okunuşu:Bazen ekspi bazen ikspi derler.Exp sizin oyununzdaki tecrübenizdir.%100.0 level atlarsınız.

BomBom Programsız Hile

BomBom programsız hile yapmak için programa ihtiyacınız yoktur.Yapammız için gereken tek şey aşağıdaki videoyu izlemek olacaktır.İyi oyunlar...


Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?